Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, позиція Заходу сьогодні полягає у тому, щоб підтримувати військову симетрію з погляду озброєнь у російсько-українській війні. До того ж, додає він, росія у військовому озброєнні має перевагу порівняно з нами без допомоги Заходу.

«І завдання Заходу – не допустити асиметричної війни на користь росії. Тому дозована підтримка України озброєнням та боєприпасами. Спроба діяти так, щоби військова ескалація не вийшла з-під контролю», - пояснює Вадим Карасьов.

Як він розповідає, у доктрині національної оборони, опублікованій у листопаді 2022 року, це називається «управління ризиками ескалації», це якраз про адміністрацію Байдена. За словами експерта, вона спрямована якраз на те, щоб війна не вийшла за якісь червоні лінії чи межі, поріг, за яким вона вже може перерости у пряме зіткнення з російською федерацією, а там ризики ядерної війни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, експерт проаналізував, яке майбутнє чекає на Україну в економічному плані.

Також Знай.ua писав про те, що на військовий облік мають стати ще дві категорії українців.