Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Раптом я побачив, що тут появився народ. Не окремі групи, що ці донецькі, ці львівські, ці просто католики, ці євреї. Ні. Слово нація я спеціально не хочу застосовувати, бо підзатаскали трошки», - розповідає Michael Jonah.

Тобто, констатує він, раптом тут з'явилася якась спільність людей, коли ніхто не з'ясовує, звідки ти і що ти можеш робити зараз. Натомість, підкреслює парамедик, всі як один встали і пішли чинити опір. Це говорить про те, стверджує гість програми, що з'явилася громадянська позиція, суспільство дозріло.

Водночас росіяни, зазначає він, вкотре довели, що вони не можуть нічого нового створити, їхня доля – знищувати та створювати проблеми.

«Ви з нами або будете дружити, або ми вам кошмар влаштуємо, а не братимете, відключимо газ – класика. Все-таки хотілося вірити, що ця шизофренія, переможність не дійде до клінічних форм, але дійшла», - робить висновок Michael Jonah.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляла Politeka, Доній розповів, що ми маємо захищати свої права та свободи не лише на Майдані, а й у повсякденному житті.

Також Politeka писала про те, що Співак розповів, які проблеми виникли у Китаю через війну.