Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Висловлюючись юридичною мовою, що таке Донбас із погляду Конституції України та взагалі міжнародного права? Україна. Прошу назад», - підкреслює Michael Jonah.

Тим же, хто бажає залишити територію України, додає він, і не згоден із наявним строєм, потрібно дати можливість виїхати. Зокрема, зазначає парамедик, якщо якомусь єврею тут не подобається, він просто їде, росіянам слід взяти приклад.

«Якщо вони вважають, що їх там із задоволенням прийме росія-матінка, ласкаво просимо до рідної гавані, будь ласка», - констатує Michael Jonah.

Якщо ти живеш на території держави, наголошує гість програми, то ти зобов'язаний поважати закони держави. Також, додає він, у разі незгоди ти можеш йти на вибори, писати скарги, звертатися до суду, але не можна просто брати автомат та заявляти, що тут будуть інші порядки, це шлях нікуди.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов розповів про рішення Британії передати бойові танки Challenger 2.

Також Знай.ua писав про те, навіщо путін намагається повернути в Україну радянське минуле.