Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає гість програми, величезна кількість людей, які перебувають не на фронті, нічого не знають толком і не бачать, писали, що буквально засинають під Арестовича. Тобто, констатує він, Арестович грав роль заспокійливого, це не стільки інформаційна функція, скільки мотивуюча, налаштовувальна.

«У якомусь сенсі колективний психотерапевт, але це не зовсім було би правильно, тому що психотерапевт лікує від чогось, а тут немає лікування, тут таке навіювання. Ти ж не можеш вилікувати маси, ти можеш навіяти, що у нас все буде добре, 2-3 тижні. Усі сміються, що 2-3 тижні, але через ці фрази люди й терпіли», - пояснює Олег Хом'як.

Тобто, констатує експерт, 2-3 тижні ще терпіти можна. Водночас, додає він, складно сказати, погана це ідея чи хороша, оскільки для цього треба вдруге експеримент провести, тільки вийде не Арестович, а інший інформаційний експерт, і говоритиме всю правду.

«Я думаю, що наше суспільство просто здохне, якщо воно чутиме всю правду. Навіть зараз, а перші місяці всі були із жахом, бо такого ніколи не було. Тому, якщо навіть зараз почати говорити всю правду, це буде жах», - робить висновок Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Франков розповів, що збіднює футбольне кіно.

Також Знай.ua писав про те, що 79 воїнів ЗСУ 2 тижні билися з 2 тисячами окупантів.