Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

На думку експерта, зараз можна вважати більшою поразкою не стільки наступ російських окупантів, скільки припинення звільнення українських територій і продовження бомбардування наших міст.

«Тобто нам потрібно посилення. Потрібно усвідомити, що посилення не може постійно тривати лише завдяки західній допомозі. Зрештою, ресурсної бази у нас іще чимало, її менше, аніж у росії, але її чимало», - пояснює Олесь Доній.

За його словами, наша ресурсна база стає меншою через постійні російські обстріли та еміграцію українців, яку можна виміряти не лише кількісно, але і якісно, тобто закордон виїжджають розумні люди з різних сфер, які не змогли тут знайти себе.

«Потрібно створювати умови для самореалізації. А на цей момент у нас що відбувається? Навіть якщо брати волонтерство, то це постійне звертання до населення від різних благодійних організацій здавати кошти, називають потрібні речі. Всі цим займаються, але питання – а хто має кошти? Виявляється, ми маємо ситуацію, коли стабільну зарплату мають лише державні чиновники середнього і високого звання, військові. А де звичайні громадяни? Із яких коштів вони мають волонтерити, якщо роботи нема?», - запитує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чи варто бояться погроз росії.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як Катар став геополітичним союзником України.