Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Це просто люди-бетон. Це дуже гарне командування, яке турбується про життя своїх бійців, це особовий склад, який мотивований і знає, де він, знає, що він робить, знає, чому він робить», - пояснює Олексій Валуйський-Шаригін.

Як він розповідає, десь у 2016 році «Холодний Яр» став першою бригадою, яка почала легалізувати добровольців, тому що розуміла, де знаходяться найбільш вмотивовані бійці, люди, які хочуть воювати.

«Завдяки цьому кістяк бригади вмотивований, потужний, хоче воювати і виконує бойові задачі», - підкреслює Олексій Валуйський-Шаригін.

За словами гостя програми, можна сказати, що це еліта суспільства суспільства у плані усвідомленості своїх дій, своїх бажань, розуміння, для чого загалом люди йдуть в армію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко розповів, кому більше довіряють українці – новим антикорупційним органам чи старим силовикам.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи розуміють європейці криваві реалії російсько-української війни.

https://youtu.be/VOzoeNu_QDs