Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

У поставках танків Україні, стверджує гість програми, є політичне значення. Зокрема, пояснює він, ми виходимо на рівень, коли сухопутна складова забезпечується країнами Альянсу повністю, фактично без винятків.

«Хіба хтось колись казав, що західна техніка не горить і в ній не вмирають люди? Це ж зрозуміло, що нам доведеться воювати. І немає вундервафлі, коли ти одягнув шолом і лазерним мечем розрізаєш ворожі колони надвоє. А я, як міністр оборони, робив би на 4, просто шинкував би їх. Нема такого, на жаль», - констатує Роман Цимбалюк.

Тому, підсумовує він, це важливе політичне рішення, а воюватимемо вже ми. До того ж, додає журналіст, виходить, що у нас поставки для сухопутних військ за всіма позиціями, наші кораблі будують і в Туреччині, і у Великій Британії, а далі залишаються далекобійні ракети та літаки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи європейці розуміють криваві реалії російсько-української війни.

Також Знай.ua писав, що Шейтельман розповів, як танки допоможуть Україні у війні.