Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Усі ми чули слова про екзистенційний характер війни, який росія розглядає для себе. Росія переводить війну в характер народної, тобто це боротьба за себе, за цілісність країни. Тут йдеться про те, що навіть у своїй риториці внутрішній і зовнішній росія озвучує, що колективний Захід намагається зруйнувати країну», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, екзистенційний характер війни – це недопущення руйнування держави. Як зазначив Андрій Вігірінський, якщо росія сприймає цю війну як екзистенційну, то вона може застосувати ядерну зброю. Це може статися в тому випадку, якщо всі можливості конвенційної зброї будуть вичерпані.

«А вони сприймають це як загрозу для існування країни, бо поразка – це загроза для існування країни. Висновок – треба йти на крайні заходи. Зверніть увагу навіть зараз на повідомлення про муляжі ракетоносіїв з муляжем ядерного заряду, які декілька разів з’являлися після обстрілів на території України», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський військовий Гаррі Табах розповів, що потрібно українцям, щоб остаточно знищити ворога.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Шевченко пояснив, чому Іран став для росії взірцем: «Їм хочеться мати все».