Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«В росії відбувається оця «спеціальна військова операція», реалізують її ті люди, які дуже добре читали теорію Леніна. Це російські спецслужби, які наче все контролюють, але насправді нічого не мають або мають якісь копійки, а хочеться їм мати все», - повідомив Володимир Шевченко.

За словами науковця, для росії Іран став взірцем, тому що там є Корпус вартових Ісламської революції, який став аналогом російських спецслужб. Як зазначив Володимир Шевченко, ці вартові захопили повністю владу в Ірані, вони контролюють економіку, армію, ЗМІ, зовнішню й внутрішню політику.

«І от щоб в росії спецслужби отримали абсолютну владу, відповідно до ленінської теорії революції, імперіалістична війна повинна перейти в громадянську, як це вже в росії відбувалося багато разів», - заявив Володимир Шевченко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній пояснив, чому не варто мріяти про чужі землі.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах розповів, чого боїться кремль: «Українці можуть дістати».