Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, не варто плекати даремні мрії про Зелений, Сірий чи Малиновий клин, оскільки ми маємо провести ще велику роботу щодо єднання територій нашої держави.

«Маніловщина не сприяла роботі українських як суспільних, так і державних еліт із тими регіонами, які потім вдалось окупувати фашистській росії», - підкреслює Олесь Доній.

Як ми бачимо, констатує ідеолог, російський неонацизм, фашизм та ідеологія «руского міра» довели, що імперське мислення – це загроза. Він пояснює, що імперське мислення аж ніяк не дбає про людей, тут важливі лише напад та експансія.

«До речі, російська агресія кардинально змінила ставлення багатьох спільнот до прифронтових територій. Тож волонтерський рух сприяє посиленню гуманітарних зв’язків тепер із ним. Та така співпраця повинна бути виведена, в принципі. Отже, сходинка №19 – «Облаштовуй свою територію, а не мрій про чужу», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, який режим буде у росії після відходу від влади путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи вміють українці берегти природу.