Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, природа прямо впливає на нас, зокрема, як краще повітря сприяє кращому емоційному стану. Тим не менш, констатує він, українцям ще слід навчитися берегти природу: не забруднювати водойми, не вирізати ліси, берегти флору і фауну.

«Публіцистичні штампи про те, що природа нагородила Україну трохи неземним раєм, де встромиш палицю і вона перетворюється а дерево, а чорнозем такий жирний, що його можна їсти, затулили реальність, коли українці самостійно знищували свої природні багатства», - стверджує Олесь Доній.

Зокрема, зазначає він, протягом усіх років незалежності українці так і не зрозуміли, що у сучасному конкурентному світі місце держави визначається і тим, що її громадяни забезпечують для себе комфортне середовище для життя у гармоні з природою.

«Важко говорити про збереження природи у період, коли від російських фашистських ракет палають водночас гектари лісів. Нашій природі нанесені удари на десятиліття. Та російські агресори підуть у небуття, а наші взаємини із природою вічні. Чи правильно ми себе поводимо у цих взаємовідносинах?», - слушно запитує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому просідає наш військово-промисловий комплекс.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чому населення України поступово зменшується.