Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, чисельність населення України після пікового 1992 року із 52 мільйонами чоловік далі поступового зменшувалася і через еміграцію, і через війну, і через звірства рашистів, які вони чинять на окупованих територіях.

«Однак катастрофічна ситуація в Україні ще базована на одному з найменших термінів життя українського населення, особливо чоловіків, і одному з найбільших рівнів смертності у Європі. Надмірно п’ють, надмірно курять, не стежать за своїм здоров’ям. Отже, варто починати із себе», - пояснює Олесь Доній.

Принагідно він зазначає, що здоров’я нам потрібне і для боротьби з російськими окупантами, а відтак сьогодні ми повинні не тільки плекати міфи про себе, але й займатися собою, ставати кращими, зокрема, завдяки здоровому способу життя.

«Що таке здоровий спосіб життя, кожен із нас має право розуміти самостійно, та замислюватися над цим варто, а, як замислишся, то й дій. Отже, сходинка №17 – «Веди здоровий спосіб життя», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому українці не надто вміють будувати системи.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 16-у сходинку до суспільного щастя.