Про це він розповів на своєму каналі.

«З воєнної точки зору те, що вони (росіяни – Ред.) роблять, - це правильно, тому що вони розуміють, що українці можуть дістати. І якщо ми (США – Ред.) передамо їм (Україні – Ред.) правильну зброю, то вони дістануть», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, якщо українським військовим вдалося дістати до захищеного аеродрому в Енгельсі, де стоять стратегічні бомбардувальники росії, то і до москви дістати, до міністерства оборони не важко. Як зазначив Гаррі Табах, кремль це розуміє і тому встановлює ППО на дахах будівель.

«Українці прорвуть їхню протиповітряну оборону. Вони (росіяни – Ред.) це усвідомлюють, тому вони таким чином намагаються захиститись. Я розумію, що вони докладають якихось зусиль, розуміючи, що як тільки Захід дасть зброю, українці її використають правильно», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому США так сьогодні допомагають Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Роман Цимбалюк розповів, що означає рішення Заходу постачати Україні танки.