Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Коли сьогодні йдеться про те, навіщо Америка допомагає нашій державі, хочу нагадати, що Сполучені Штати Америки завжди виконують те, що пообіцяли і під чим поставили свій підпис. Вони пообіцяли нам допомагати, тому нехай ніхто не дивується, що це так», - констатує Георгій Біркадзе.

Також він коментує ситуацію із необхідністю ремонту танків «Абрамс» і зазначає, що вже була заява про те, що такі заводи побудують у Польщі, британці пообіцяли вкласти у це гроші і швидко відремонтувати техніку.

Без ремонту, стверджує експерт, ми не зможемо кудись рухатись, але водночас на Заході на консервації зберігається дуже багато техніки.

«Чекаємо, подивимось. Про 300 танків ми знаємо від Залужного, він писав. 300 дадуть і подивимося, що буде на передовій, із того вже будемо виходити. Але найголовніше те, що сьогодні нам уже надають зброю, 6 місяців тому ми про це навіть не мріяли, а сьогодні а це факт», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валуйський-Шаригін розповів, хто сьогодні найбільш мотивований боротися з окупантами.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, як повинні були змінитися політики після 24 лютого.