Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Держава сьогодні воює – ти їдеш відпочивати. Окей, поїхав ти відпочивати, навіщо ти фотографуєш і викладаєш це?», - слушно запитує Георгій Біркадзе.

Як зазначає експерт, йому би дуже хотілося, щоби в Україні були політики, які заробили свої гроші чесним шляхом ще до того, як потрапили до влади.

Водночас він стверджує, що поважає і бізнесменів, і тих людей, які сьогодні на 2-3 місцях у «Forbes Україна», вони можуть літати, купувати і відпочивати, скільки хочуть, оскільки чесно заробили ці гроші. Тим не менш, констатує експерт, не йдеться про тих чиновників чи депутатів, які нічого не мали і при владі раптом стали дуже багатими.

«Коли ми кажемо, що боремося з корупцією, я починаю відчувати, що це імітація боротьби з корупцією. Я впевнений, що у нашого президента взагалі немає жодних схем, я відчуваю так. Але це не означає, що навколо нього люди не крадуть. Добре, ми жили у такій країні до 24 лютого, але невже у вам нічого не змінилося всередині?», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, чому росіян не можна пускати на Олімпійські ігри в Парижі.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, чому ЗСУ зараз потрібні дрони.