Про це він розповів на своєму каналі.

«Формула успіху зрозуміла, на сьогодні технології б'ють м'ясо. Це (дрони – Ред.) одне з високоточних озброєнь, засобів ураженння противника, і цьому має приділятись особлива увага. Нам треба виводити з ладу 200 тисяч окупантів за квартал», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, у кожному взводі ЗСУ є СПГ, міномети, але для того, щоб підвищити їхню ефективність, потрібні коригувальники. Як наголосив Святослав Дубина, зараз уже не потрібно сидіти на дереві та коригувати вогонь, все можна зробити ефективніше завдяки дронам. Це те озброєння, яке Україна здатна сама зараз виробляти.

«Якби це почали влітку, то зараз би ми були вже на якісно новому рівні нашої армії, і ми створювали б проблеми противнику», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, у чому полягає перемога України: «Зараз загострилася ситуація».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, як танки допоможуть Україні у війні: «Це великий прорив».