Про це він розповів на своєму каналі.

«Зараз така цікава та важлива тема, чи будуть відсторонені від Олімпіади в Парижі російські та білоруські спортсмени. Чому ця тема взагалі виникла? Тому що президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах раптом сказав, що, виявляється, треба покликати спортсменів із росії та Білорусі», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, при цьому Томас Бах наголосив, що кликати треба лише тих, хто не підтримує війну. За словами Михайла Шейтельмана, на Олімпійські ігри не можна кликати нікого із російських спортсменів без винятків, бо росіяни зараз вбивають українських спортсменів.

«Пускати російських спортсменів неправильно, це все буде використано для пропаганди обов'язково. Не важливо, під нейтральними прапорами чи під якимись іншими, все одно однаково не можна пускати», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт розповів, чи європейці розуміють криваві реалії російсько-української війни.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог-міжнародник розповів, чому важливо знищити російську пропаганду за кордоном.