Про це він розповів у себе у блозі.

За словами експерта, не минуло й 3 роки, але добре, що це відбувається, бо пропаганда відіграє ключову роль у цій війні. Як він наголошує, протягом 2015-2021 років, між першою та другою гарячою фазою війни з росією, пропаганда була головною зброєю кремля.

«Це головна зброя росії, і вона чудово ним володіє. Вона вливає мільярди доларів у російську пропаганду за кордоном. Це стосувалося не тільки Франції, Німеччини, Сполучених Штатів. Вся ця Russia Today, безумовно, аналог американського CNN чи ВВС, який віщає та має охоплення на весь світ», - пояснює Максим Ялі.

На жаль, констатує він, розум європейців російська пропаганда дуже довго отруювала, це мало свої ресурси, результати. Зокрема, припускає політолог, Макрон, напевно, розуміє або хтось йому підказує в оточенні, як це позначалося на тому, що в другому турі він боровся з Лі Пен, яка була з абсолютно проросійською риторикою.

«Тому, безумовно, це жало, як то кажуть, хоч в одній країні вирвали, це чудово, це добре і для нас, і для Франції, і особисто для Макрона», - робить висновок Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, коли сталося народження справжньої України.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як Катар став геополітичним союзником України.