Про це він розповів на своєму каналі.

«Чим ленд-ліз відрізняється від усіх інших програм? За всіма іншими програмами платними або безкоштовними, якщо вам передається зброя, то це вже ваша зброя. Ленд-ліз – це не ваша зброя. Поки війна не закінчиться, це наша (американська – Ред.) зброя, і доки війна не закінчиться, це все належить нам», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, ленд-ліз дається в борг, і всю зброю, яка не була використана, необхідно буде повернути США. Як зазначив Гаррі Табах, проте Україна матиме можливість після війни викупити все не використане озброєння за мінімальною ціною.

«Якщо це зникло, якщо ви це простріляли, чи зносили, чи це зламалося, то повертати не треба. Ось у чому полягає ленд-ліз», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, завдяки чому Захід надає багато допомоги Україні: «Є результати».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Олександр Кочетков розповів про переваги бомб GLSDB, які Україна скоро отримає.