Про це він розповів на своєму каналі.

«Є суттєві перемоги та суттєві результати. Вони полягають у тому, що ми фактично 24 лютого перевернули свідомість Заходу, свідомість нашого сусіда (росії – Ред.) та показали, що існує суспільство, яке саме визначатиме майбутнє України», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, 99% допомоги західних партнерів ми отримуємо саме завдяки рішучості українського суспільства, завдяки нашій волі до перемоги, вільного життя, завдяки готовності українців жертвувати життям заради майбутнього своїх дітей. Український народ готовий боротися до останнього та не дозволить нікому домовлятися з путіним.

«Саме суспільство не дає можливості піти на цей крок, бо воно відкине будь-яку таку спробу. А того, хто спробує це зробити, буде визнано ворогом», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, чого ЗСУ не вистачає на фронті: «Ми можемо щось робити».

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній пояснив, що нам потрібно для досягнення української мрії.