Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, український народ – це люди вільні, які самі творять свою українську мрію і самі її втілюють. А нашою українською мрією, додає він, якраз-таки і є наша дорога до щастя.

«Концепція «25 сходинок до суспільного щастя» і є українська мрія. Мрія, яку ми вже реалізовуємо. 25 кроків, які допомагають зробити кожного українця і кожну українку щасливою», - підкреслює Олесь Доній.

За словами ідеолога, «25 сходинок до суспільного щастя» - це про вимоги не до інших, а до себе. Окрім цього, констатує він, ми повинні не стільки шукати відповідь на питання про те, якою буде наша держава після перемоги над російськими окупантами, а про те, що ми, власне кажучи, робимо зараз, що будуємо. Тобто, стверджує експерт, йдеться про реформацію на світоглядному рівні.

«Разом ми творимо українську мрію. І тепер уже не для себе, а для вас. Ми ділимося своїм шляхом до щастя. Долучайтеся. Будьмо щасливими», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський пояснив, як сталося зародження націоналізму у світі.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, як кожен може посприяти соборності України.