Про це він розповів на своєму каналі.

«Треба було у квітні-травні на це відреагувати, запустити якусь доктрину розвитку високотехнологічних засобів ураження. Тому що зараз ми маємо фактично стрілецькі зіткнення з ворогом, а нам треба було займатися тим, що допоможе дистанційно вражати ворога», – повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, Україні необхідне таке високоточне озброєння, завдяки якому мінімальна кількість окупантів могла б дістатися до лінії розмежування. Як зазначив Святослав Дубина, це можна зробити тим озброєнням, яке нам дає Захід, але ефективніше було б виробляти власне таке озброєння.

«Також і ми можемо щось робити. І саме аеромобільні війська могли це зробити», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Максим Ялі пояснив, що впливає на рішення Заходу надати Україні авіацію.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах розповів, що потрібно українцям, щоб остаточно знищити ворога.