Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Все одно в усіх відносинах важливий особистий контакт. І коли Зеленський приїжджає до Великої Британії, ми бачимо, що особисто приїхав прем'єр-міністр його зустрічати. Це говорить багато про що. І, судячи з попередньої інформації, буде розширення допомоги Україні», - повідомив Тарас Загородній.

За словами політтехнолога, після особистої зустрічі у Британії було ухвалено рішення про надання Україні далекобійних ракет та навчання пілотів вже для управління західними літаками. Як наголосив Тарас Загородній, це дуже хороший знак для України.

«Британія є базовою країною для навчання нашої армії, і особиста зустріч, особиста присутність – це дуже великий крок, який дає змогу розширювати взаємодію насамперед із Британією», - заявив Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак прокоментував візит Зеленського до Лондона: «Британія з Україною назавжди».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Олександр Кочетков розповів про переваги бомб GLSDB, які Україна скоро отримає.