Про це Олесь Доній розповів на своїй сторінці Facebook.

Під час презентації книг про Сковороду та дискусії, яка пройшла 9 лютого у Книжковій палаті, ідеолог Олесь Доній зачитав доповідь «Сковорода, Шевченко і 25 сходинок».

Книга «Феномен Григорія Сковороди і сковородиністика на позвах часу» є справді масштабною роботою, це бібліографія праць українського філософа, що зібрали і підготували Віталій Шевченко та Михайло Хмельницький. До того ж, вони приїхали із Хмельницького на цю презентацію.

А «Сковорода і Ми» є збіркою модерної української філософії, до цієї книги ідеолог Олесь Доній зібрав та упорядкував 40 статей передових українських філософів і культурологів.

Видала же ці праці «Саміт-книга», а директори видавництва - Іван Степурін та Ігор Степурін – приєдналися до презентації у Книжковій палаті.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чи викреслює період комуністичної пропаганди українських діячів із нашого пантеону.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, хто має визначати список героїчних особистостей.