Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, сьогодні уже зрозуміло, що літаки Україні поставлять. Інше питання, констатує він, - це їхня кількість, цифри називають різні, тому варто просто дочекатися і побачимо.

«Але сьогодні йдеться вже не про літаки, літаки будуть, а про американські БПЛА MQ-9. Це не просто розвідувальні безпілотники, а такі, які можуть нести на собі дуже багато зброї. Вони дуже ефективні. Сьогодні йдеться про це», - повідомляє Георгій Біркадзе.

Також він зазначає, що нам важлива саме своєчасність надання допомоги, яку нам обіцяють, адже дорога ложка до обіду. Як підкреслює експерт, з боку України кожного дня гинуть бійці, герої, а потім допомога від Заходу потрібна якомога швидше.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як позбутися пам’ятників російської культури.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Зеленський поїхав у Європу.