Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Я думаю, що нова промова Байдена має бути присвячена дійсно новому устрою Європи і, як мінімум, безпеці в Європі. Зрозуміло, що залишати систему, яка була до війни, - це абсолютно нереалістично. Свого часу, коли країни Східної Європи вступили до НАТО, система безпеки значно змінилася», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, тоді, наприклад, було збудовано систему протиракетної оборони в Польщі, було введено повітряне патрулювання в країнах Балтії. Як зазначив Михайло Шейтельман, після того, як Україна переможе, знадобиться нова безпекова система.

«Це буде складна система, тому що ми маємо з одного флангу Білорусь, післявоєнна доля якої невідома, а з іншого флангу росію», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко розповів, як далеко простягнуться кордони НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура розповів, чого боїться Лукашенко: «Боягузливий диктатор це добре розуміє».