Про це він розповів на своєму каналі.

«Що стосується ракетної атаки, то їм треба її змінювати, бо навіть такі уперті й дурнуваті, як у Генштабі росії, повинні були вже переконатися, що це не має сенсу, це неефективно. Вони продовжують свої масові ракетні обстріли, а в Києві тим часом вмикають електротранспорт», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росія своїми ракетними ударами вже не створює в Україні величезних проблем з електроенергією, їй не вдається затягнути українців у кам’яний вік. Як зазначив Олександр Кочетков, уже встановилася певна рівновага, адже за той час, поки росія виробляє ракети для чергового удару, Україна встигає відбудувати все зруйноване.

«Ці ракетні атаки мають усі ознаки терору, а терором не можна досягнути жодних військових цілей. Це винятково тиск на мирне населення», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чи може ядерний удар змінити ситуацію росії на фронті: «Веде в глухий кут».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт розповів, чи може росія скористатися ефектом несподіванки на фронті.