Про це він розповів на своєму каналі.

«Ось коли буде така поразка, як під Харковом і під Херсоном, то для росії це буде дуже дошкульно, вона дуже гостро сприймає будь-які поразки. Ці всі речі дуже вплинуть, і там почнуться, як ми зараз кажемо, розбрат й інтриги», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, після такої кількості поразок у війні в росії почнуть шукати тих, хто в цьому винен. Як наголосив Олександр Кочетков, винуватців шукатимуть, наприклад, серед тих, хто під час війни критикував дії військового командування. Усередині росії почнеться розбрат, сварки не обмежаться лише медійною сферою.

«Якщо стільки зброї й озброєних людей в країні, то обов’язково там стрілятиме багато рушниць. Ось на це треба очікувати після поразок російської армії», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог і боєць ЗСУ розповів, чи є у росії союзники.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, які зміни відбулися за рік війни: «Це заслуга українського народу».