Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, для путіна деокупація Криму – це червона лінія, тому що саме це допомогло йому закріпити та укріпити свій режим у 2014 році після того, як у 2012 році він переміг на президентських виборах після масових протестів і Болотної площі.

«Тобто рівень його підтримки у російському суспільстві був найнижчим за всі 20 років. Тому для нього, безперечно, втрата Криму матиме серйозні наслідки, для його іміджу, тому що це скрепа принаймні останні 9 років. Тобто це для них сакральний крок і підґрунтя всього режиму», - пояснює Максим Ялі.

Водночас те, що для наших союзників це вже не є червоною лінією, зазначає він, добре і приємно, тому що ми хочемо деокупувати всі території, але виникає логічне запитання – а чому нам тоді не дають ATACMS?

«Якщо у нас і коли у нас з’являться ці далекобійні ракети, питання деокупації Криму і всіх територій пришвидшиться дуже сильно», - стверджує Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що Китай збирається запропонувати Україні та росії мирний план.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ розповів, наскільки впала українська економіка за рік війни.