Керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний разом з мером Києва Віталієм Кличком, генералом Андрієм Крищенком та командиром батальйону "Свобода" 4 БрОП Петром Кузиком відвідали одну із військових частин на Київщині.

Про це повідомив керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний.

"На власні очі побачили та оцінили рівень тренувального полігону, на якому проходять підготовку бійці задля якнайкращих показників на фронті", – йдеться у повідомленні.

Артур Палатний
Артур Палатний

Артур Палатний зазначив, що завдяки роботі міста, а також залучення іноземних партнерів вдалося передати військовим 21 генератор, 100 карематів, 300 спальників, 50 тепловізорів і 50 аптечок, грілки, павербанки, каністри для пального, набір ключів для ремонту автомобілів.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще