Про це він розповів у своєму блозі.

«У 1991 році ми увійшли у нову соціально-економічну реальність. Для нас стало абсолютно звичним, що будівельники, таксисти і перукарі не отримують гроші з бюджету. Але, не усі сфери такі однозначні – є сфери, які знаходяться на стику приватного, ринково і державного», - підкреслив Анатолій Якименко.

За словами експерта, ця тенденція також вплинула й на медицину, адже наразі це, на його думку, сприймається здебільшого як сфера послуг, а не соціально-економічний елемент держави, який займається здоров’ям населення країни.

«Нас постійно намагаються запевнити, що охорона здоров’я – це такий самий ринок, як і будівельний або перукарських послуг», - зазначив Анатолій Якименко.

Як зазначив публіцист, наразі охорону здоров’я намагаються перетворити у бізнес, тому саме й з’явилося поняття «медична послуга».

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

«Зараз не має визначеності: це ринок, чи це державна соціальна сфера?», - сказав Анатолій Якименко.

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Снєгирьов пояснив, чому союзники поки не передають F-16 і які літаки можуть отримати ЗСУ.

Також Знай.ua повідомив, що Олесь Доній влаштував просвітницьку поїздку у село Лісники на Київщині.