Волонтер Юрій Голик поділився на своїй сторінці в Facebook відео від аеророзвідки “Фалькон” з околиць Бахмуту. На ньому зображена прицільна робота української артилерії по одній з груп російських окупантів, що накопичувалася в зруйнованому господарському об’єкті.

За словами Юрія Голика, ворог нарощував сили для чергового штурму позицій Збройних сил України. Завдяки невпинній роботі повітряної розвідки їхні плани не реалізувались.

Авіарозвідка «Фалькон», якій ми постійно допомагаємо і нещодавно передали п'ять безпілотників Mavic 3, не допустила розвитку штурму. Авіарозвідка та артилеристи відпрацювали по точці збирання окупантів і перетворили її на точку розбирання”, – написав волонтер.

Голик також повідомив, що разом із спортменом Сергієм Стаховським придбали чергову партію БПЛА DJI Mavic 3, які найближчим часом відправляться на допомогу нашим військовим.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще