Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, перший та останній день війни – це найважливіші дати. Перший день, зазначає він, ми вже пройшли, зустріли й друге 24 лютого, а дня перемоги ще не було, але обов'язково буде.

«Я думав, що війна – це коли стріляють, ракети летять, танки їздять, і це також правда. Звичайно, було страшно тоді в першу секунду від того, що все навколо літає, гуркоче», - констатує Михайло Шейтельман.

З іншого боку, додає політтехнолог, як з'ясувалося, війна також є великою політикою. На його думку, тому навіть не особливо зрозуміло, яким саме шляхом Україна здобуде свою перемогу над росією – військовим чи політичним.

«Скільки знадобиться, стільки і терпітимемо вже, раз уже вплуталися в цю історію. Потрібно ще рік? Ради Бога. Потрібно два? Ради Бога. Ми взагалі-то зібралися перемогти світове зло, виявилося, що це не просто, що це довго, що це важко. Якщо вже наші під Бахмутом витримують, то ми вже якось у теплому і світлому Києві…», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, хто не дає запроваджувати серйозні санкції проти росії.

Також Знай.ua писав про те, що Ман розповів, ким росія буде для Китаю.