Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Весь світ прагне зрозуміти, що Україна робить в геополітичних розкладах, яка нова роль оцієї України. Ми, народ України, відстояли себе. І славні ЗСУ – це саме народ України, вони ж не прилетіли з Марсу. Саме люди стали на захист свого державного утворення, і ми проявили себе в абсолютно інакшому світі», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, цей світ має бути наслідком волі, яку український народ проявив під час війни. Як наголосив Олександр Новохатський, ніхто у світі не очікував появи потужної держави України, яка нині повністю впливає на світопорядок.

«Україна не вписалася в плани бути під московським протекторатом, бо всі очікували, що за 72 години цього державного утворення, яке зветься Україна і знаходиться в певних географічних межах, не стане», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, коли в росії може змінитись концепція «руского міра».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів про війну з рф: «Ми взагалі-то зібралися перемогти світове зло, виявилося, що це не просто».