Про це він розповів у своєму блозі.

«Як ми бачимо і могли вже зрозуміти, те, що прогнозує американська розвідка, на жаль, збувається. Я маю на увазі всі ці прогнози про повномасштабне вторгнення, які не сприймалися українським суспільством. Так само справдилися прогнози про поставку дронів-камікадзе Іраном влітку минулого року», - пояснює Максим Ялі.

Зараз же, констатує політолог, кажуть, можливо, йдуть перемовини про поставки росії китайських дронів. З іншого боку, розповідає експерт, сам він дотримується іншої думки, про це казав і радник із національної безпеки Салліван, і українська розвідка: поки що Китай не прийняв це рішення.

«В принципі, для Китаю послаблення росії також має величезні профіти, там є багато споконвічно китайських земель, які можуть повернути навіть відносно у короткостроковій перспективі, особливо якщо дивитися на це очима Пекіну, там зовсім інше сприйняття часу», - підкреслює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський повідомив, що світ не очікував появи нової потужної держави в геополітичних розкладах.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів про крихкість людського життя в умовах війни.