Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Багато речей змінилося, безумовно, за цей рік. Це стосується і способу життя, і способу мислення. Я живу в борг, бо кожний наступний день зовсім не є примусовим, він випадковий, бо кожен може померти в будь-яку секунду. І якщо це не усвідомлюєш з усією гостротою то просто живеш ілюзією», - повідомив Валентин Гладких.

За словами політичного аналітика, зараз смерть може чатувати на людину в будь-якому місці, і не потрібно для цього бути в прифронтовій зоні чи в зоні бойових дій. Як зазначив Валентин Гладких, є люди, які виживають у Бахмуті, а є люди, які тікають від війни в Туреччину й помирають там від землетрусу.

«Треба усвідомлювати в умовах війни крихкість життя», - додав Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, аеророзвідка та артилерія знищують ворога на околицях Бахмуту.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів про війну з рф: «Ми взагалі-то зібралися перемогти світове зло, виявилося, що це не просто».