Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Існують два полюси конфлікту, які між собою зараз вирішуватимуть, яким буде спосіб облаштування життя для людини на планеті людей. Ми захопили всю планету. Ми перестали боротися з ураганами, землетрусами та іншими речами, які, в принципі, не здатні вбити нас», - розповідає Олександр Новохатський.

Зокрема, зазначає він, раніше землетрус, який стався нещодавно в Туреччині, був здатний стерти з лиця Землі цілу цивілізацію, як це було з Атлантидою або Ташкентським землетрусом у 1970-х роках, коли республіка Радянського Союзу просто за фактом перестала існувати, тому що її економіка, весь її соціальний простір було зруйновано одним погодним явищем.

Тобто, констатує експерт, сьогодні ми дійшли у своєму зростанні та освоєнні планети до того стану, коли вже нічого на цій планеті не може нам загрожувати, окрім самих нас. Як він наголошує, ми самі собі стали загрозою. Більше того, пояснює гість програми, загрозою існування людини як джерела або як зв'язної одиниці із трансцендентним стала система, яка використовує людей для задоволення своїх потреб, цілей та завдань.

«Сьогодні постало питання про конфлікт між людьми, між індивідуальністю, між інструментами поєднання людини з трансцендентним та механістичною системою ощасливлення людей, незважаючи на їхню індивідуальність», - підсумовує Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, з якою метою росія влаштовує провокації на своїй території.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про плани росії захопити Молдову.