Про це він розповів на своєму каналі.

«У росії представники влади запропонували підприємствам самостійно купувати системи ППО для захисту від безпілотників. Ну, це як форма у зелених чоловічків, яку можна було купити в магазині», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, така ситуація є цілком логічною, тому що всі сили в росії кинуті на захист путіна. Як зазначив Олександр Качура, кремль залишає росіян без захисту, пропонуючи їм якось самостійно себе захищати.

«Так, можливо, ви (росіяни – Ред.) особисто цю війну і не починали, але розплачуватися будете саме ви та ваші діти», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура прокоментував рішення росії зробити Мелітополь столицею Запорізької області.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про озброєння та тактику: Дмитро Снєгирьов назвав головні проблеми російської армії.