Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як розповідає експерт, британська розвідка говорила про те, що росіяни теоретично можуть провести другу хвилю часткової мобілізації та призвати ще 300 тисяч, але виникнуть проблеми матеріально-технічного забезпечення. Тобто, пояснює він, не буде чим озброювати, а факт озброєння саперними лопатами наочно засвідчив правильність цих припущень.

«Друге – це тактика. російська сторона використовує тактику часів Другої світової війни, так званий вал тіл. Тобто завдяки чисельній перевазі у живій силі вони намагаються фактично тілами завалити позиції збройних сил України, відповідно, вирішити не те, щоб стратегічні, але хоча б тактичні питання просування вперед», - розповідає Дмитро Снєгирьов.

Зокрема, зазначає гість програми, дуже показові у цьому плані дії російських військ у районі Мар'їнки. За його словами, за рік війни вони змогли пройти на 3,5 кілометрів, 300, максимум 400 метрів на місяць, причому втрати особового складу просто колосальні. І це, наголошує гість програми, на всіх ділянках фронту.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хромець розповів, яке покоління має виховати наша освіта.

Також Знай.ua писав про те, що Співак заявив, що географія війни розширюється.