Про це він розповів на своєму каналі.

«Географія війни розширюється, географія партизанського, диверсійного руху розширюється. Щось там прилітає в Брянськ, і діють якісь диверсійні групи, якісь російські батальйони. Не знаю, різні є думки, різні версії. Потім якесь НЛО прилітає до Туапсе, у Підмосков'ї щось вибухає», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, вибухи у Бєлгороді та Курську взагалі стали дуже звичними. Як зазначив Дмитро Співак, вибухи майже по всій території росії дуже впливають на морально-психологічний аспект війни, а також на політичний та інформаційний.

«Уявляєте географію ударів? Ще півтора роки тому хтось у світі міг собі це уявити? Ніхто. І виходить путін, щось там говорить, але це просто марнослів'я. Він злий та розгублений, він не знає, що робити», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, на якому етапі зараз партизанський рух у росії.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як путін унеможливив перемогу росії у війні: «Почали порівнювати».