Про це він розповів на своєму каналі.

«Як путін своїми руками унеможливив перемогу в головах росіян? Головною, ключовою помилкою і путіна, і медведєва, і російських пропагандистів стало те, що вони почали порівнювати війну в Україні з Другою світовою війною, вони почали проводити аналогії, вони почали всі події Другої світової святкувати з додатковим пафосом», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ці порівняння з Другою світовою війною дали зворотний ефект. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у тій війні для росіян перемогою був розгром супротивника, взяття Берліна, знищення Гітлера та парад на Червоній площі.

«Тобто так росіяни бачать перемогу. Вони не бачать перемогу в підписанні якихось мирних угод. Для них перемога – це розгромити та вбити всіх нацистів. Це вже неможливо, тому що всі українці є для них тими нацистами», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чому російська еліта не намагається змінити владу в рф: «путін для них – гарантія безпеки».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов пояснив, чому окупаційна влада приховує удари по військових об'єктах півострова.