Про це він розповів на своєму каналі.

«З росією все зрозуміло, вони війну пограли, путін веде росію в глухий кут, путін завів уже росію в глухий кут і веде її далі. Я не розумію, з одного боку, чому російські еліти не змінюють владу, а з іншого боку, розумію», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, росія втратила своє місце на геополітичній арені. Як зазначив Дмитро Співак, колись москва, Пекін і Вашингтон були рівноправними опонентами, а зараз росія для Китаю – лише молодший партнер. Здавалося б, у такій ситуації російська еліта має бути зацікавлена у припиненні такої політики кремля.

«З іншого боку, зрозуміло, що нинішня російська еліта, яка навколо путіна, намагатиметься зробити все можливе, щоб зберегти путіна в кріслі, тому що путін для них – це гарантія безпеки їхніх капіталів. Вони розуміють, що інша влада їх розірве. Як Захід розірве, так і ті, хто прийде усередині росії», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт Володимир Цибулько розповів, що заважає прогресу у росії: «Консервує націю».

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Саакян розповів, хто Китаю потрібен більше: білорусь чи росія.