Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Росія потрапила в пастку. Така авторитарна система подавляє будь-яке творче начало. І це подавлене творче начало консервує націю, не дозволяє їй прогресувати, не дозволяє проявитися людям з унікальними талантами. Тож бачимо, скільки з Радянського Союзу чкурнуло людей», - повідомив Володимир Цибулько.

За словами політичного експерта, ті здобутки, які були під час Радянського Союзу, вивітрилися в росії всього за 20 років. Як зазначив Володимир Цибулько, це сталося саме через те, що країна обрала курс на розвиток авторитаризму, що дуже відчули на собі прогресивно налаштовані люди.

«Тому вони чкурнули з росії. Це трапилося з росією за 30 років самостійного існування без України, бо саме Україна завжди була таким кадровим донором для росії», - заявив Володимир Цибулько.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про новий елемент російської пропаганди: «Було введено ще один термін».

Також Знай.ua повідомляв, що історик Павло Гай-Нижник розповів про консервативність українського суспільства: «Це не стосується політичної ідеології».