Про це він розповів на своєму каналі.

«Нещодавно було введено ще один термін. Усі раптом дивно заговорили про сатанізм. Тобто всі, як в один голос, російські спікери, пропагандисти, політики заговорили про сатанізм. І я тоді подумав, навіщо це, до чого тут сатанізм? – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, заяви про сатанізм стали новим елементом російської пропаганди. Як зазначив Борис Тизенгаузен, цей термін запровадили для того, щоб росіяни не ставили питання про те, які ж цілі цієї так званої спецоперації, за що воює російський народ.

«Термін «сатанізм» вводиться для того, щоб змінити саме питання: «А проти чого воює російський солдат?» Проти сатани, сатанізму. Коли кажуть, що воюють проти сатаністів, то не виникають питання, а які цілі», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній пояснив, чому росіянам вдалося окупувати Крим у 2014 році.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, чому мобілізаційний потенціал росії дуже перебільшений.