Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я хочу зафіксувати важливий момент, що ці люди, які нас лякають мобілізаційним потенціалом російської федерації і відштовхуються від цифри 140 мільйонів, м’яко кажучи, не компетентні», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, такі заяви про величезний мобілізаційний потенціал росії не відповідають дійсності й дуже дезорієнтують українське суспільство. Як наголосив Анатолій Якименко, у росії, насправді, відбуваються депопуляційні процеси, кількість населення стрімко зменшується. Водночас не варто вірити міфічним даним, згідно з якими в росії залишилося 40 мільйонів.

«Насправді, їх (росіян – Ред.) багато, більше, ніж нас, в три рази точно. Але принаймні треба розуміти, що питання депопуляції дуже серйозні, і не потрібно перебільшувати потужність ворога», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував російський план «Килим»: «Ці навчання виглядають досить дивно».

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, чому росіянам вдалося окупувати Крим у 2014 році.