Про це він розповів у своєму блозі.

«Вторгнення незрозуміло кого до брянської області. Подія дуже гучна, хоча, мені здається, смислового поки великого наповнення в ньому немає. Але все попереду, у таких подій все попереду», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Як розповідає експерт, якась військова група проникла в брянську область, якесь село, було викрадено фельдшера спочатку, захоплені якісь об'єкти, російські партизани сфотографувалися і спокійно пішли назад у цілісності та безпеці. Тим паче, додає він, вони ще замінували місцевість, бо потім там підірвалася машина росгвардії у цьому селі, тобто вони ще завдали шкоди російським окупаційним силам.

«Який почався шухер у росії, хто тільки не став кого звинувачувати, незрозуміло, хто винен і в чому. Але найсмішніше себе повів головна комедія країни – це володимир володимирович путін. Він сказав, що ці люди прийшли до брянської області для того, щоб вкрасти нашу давню культуру, давню російську ідентичність. Ось такі справи, вкрали у фельдшера ідентичність», - коментує Михайло Шейтельман.

Проте, стверджує він, поки що рано кричати: «Ахтунг! Партизанен!». На думку експерта, малоймовірно, що війна закінчиться без взяття москви, тому хочеться, щоб партизанський рух там процвітав, але те, що ми бачимо сьогодні, це радше символічний перший жест, який показав, що це можливо.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен пояснив, звідки взялася субкультура «ЧВК Редан» та чому вона агресивна.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, чому вже сьогодні Україна має готуватись до переходу на новий технологічний устрій.