Про це він розповів на своєму каналі.

«Що це за субкультура, звідки вона взялася і чому агресивна? Є багато відео в мережі, де люди знімали, коли ловили якогось неформально одягненого підлітка, з іншою зачіскою, наприклад, з довгим волоссям, нафарбованими нігтями і били. Їх били представники іншої субкультури, хулігани якісь», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ці підлітки-неформали, у тому числі й шанувальники аніме, вирішили зібратися та самостійно покарати представників інших субкультур. Як зазначив Борис Тизенгаузен, тепер представники субкультури «ЧВК Редан» збираються великими групами та б'ють тих, хто їх раніше принижував.

«Далі ще більше пішло. Ці підлітки почали збиратися групами понад 200-300 осіб у торгових центрах, виловлювати інші субкультури і бити ось цих людей. Іноді навіть мігрантам діставалося. Ну і ця субкультура досить швидко перекинулася і до України, і до Білорусі», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт Володимир Цибулько розповів, що заважає прогресу у росії: «Консервує націю».

Також Знай.ua повідомляв про революціонерів та моральних авторитетів: політичний експерт пояснив, на кого ми орієнтуємося.