Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Для російської федерації, очевидно, відрізають можливості повноцінної співпраці з більшістю держав світу. 122 держави, які сьогодні є членами Римського статуту, зобов’язані заарештувати путіна у разі його прибуття на їхню територію», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, рішення Міжнародного суду щодо арешту путіна серйозно також ускладнює діалог лідера Китаю Сі Цзіньпіна, який прибув до рф на зустріч з путіним. Як зазначила Марина Ставнійчук, також ускладнюється діяльність росії у Раді безпеки ООН.

«Взагалі може постати питання про виключення цієї держави зі складу Ради безпеки Організації Об’єднаних Націй», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак припустив, чому саме зараз видали ордер на арешт путіна: «Світ сколихнувся».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, що буде після видачі ордену у Гаазі на арешт путіна.