Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як пояснює гість програми, стандарти НАТО – це так само, як і стандарти влади. Зокрема, зазначає він, в Україні влада змінювалася вже багато разів і змінюватиметься далі, як у нормальній демократичній країні, а у росії вона не змінюється вже дуже давно. Також, додає військовий, президент Зеленський – не радянська людина, він сформувався вже в Україні із західними цінностями, як і його оточення.

«Якщо порівняно з путіним взяти, який КДБіст, який закінчив КДБшні школи, який радянська людина до мозку кісток. І оточення таке саме за віком, за ментальністю. Генерал Залужний ніколи не служив у радянській армії, і він закінчив наші академії, він навчався на Заході. Він уже стандарт НАТО», - наголошує Гаррі Табах.

Принагідно військовий розповідає про одного українського молодого генерала, із яким він познайомився у Запоріжжі, який теж закінчив західну школу десантників та розвідників. Ця людина, констатує гість програми, також є західним, НАТОвським стандартом.

«У нього не було жодних висюльок і всього цього, він прийшов у польовій формі, сів, зі мною поговорив, сказав: «Дайте зброю, інструменти і я їх знищу». Все, ось це і є професіонал, професійний солдат, не важливо, він рядовий чи генерал, він професійний воїн, як 300 спартанців, це вже НАТОвський стандарт», - робить висновок Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, що займався ядерним роззброєнням України.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи буде покарана росія за збитий американський безпілотник.