Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як пояснює експерт, концепція «25 сходинок до суспільного щастя» сьогодні системно впроваджується у наше життя, план її впровадження розроблений щонайменше на 5 років. Окрім цього, додає він, це, звичайно, мрія, а її ціль – світоглядна реформація.

«Перша велика мрія, яку я собі створив у школі – це боротьба за незалежну Україну. Я вирішив у старших класах школи боротися за незалежність України. Я готував себе до тюрм і таборів. Я про це повідомив свою маму ще у 9 класі, що мене виключать із університету, що у нас буде обшук і що мене посадять у тюрму», - розповідає Олесь Доній.

За його словами, тоді боротьба була ще тільки мрією, яка, можливо, могла би зайняти не одне десятиліття, тим не мнеш, усе відбулося значно швидше. Тобто, підкреслює експерт, це не була така мрія, про яку ти думаєш, лежачи на печі, це мрія, яку ти втілюєш. Отже, констатує він, мріяти – це добре, якщо за мрією є план, боротьба, мета втілення і результати.

«Прийшло розуміння необхідності світоглядної реформації. Мрія? Мрія. Але я мрійник системний. Я людина, яка завжди намагається втілювати власні мрії. Я створюю перед собою мрії, а після цього створюю перед собою плани, як цю мрію можна втілити вжиття. Це не обов’язково план на день, на тиждень чи на місяць. Це план, який може тривати роками, десятиліттями, життя і завдяки наступникам», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній назвав передумови досягнення індивідуального щастя кожного українця.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому росії сьогодні так сильно потрібен Китай.